Banaan-ei pannekoek
Banaan-ei pannekoek
Zoetigheid daar ben ik dol op, ik weet dat het niet goed voor me is en maak daarom ook bewuste keuzes, ik kan niet elke dag een ijsje eten of een zak snoepjes. Dit ontbijt, snack of lunch gerecht is een heerlijk gerecht voor de zoete trek maar met gezonde macro’s! Dat vinden we fijn!
Banaan-ei pannenkoek
Dit is lekker als ontbijt, tussendoortje of als lunch, het is niet zo machtig dus ik eet het graag als ontbijt of snack na een training. Dan krijg ik weer wat extra eiwitten binnen voor herstel en spieropbouw. Het recept is zo easy dat echt iedereen dit kan maken! Je kunt het decoreren met alles wat jij lekker vindt!
Ingrediënten voor 1 portie
1 banaan
1 ei
fruit naar keuze
Bereidingstijd:
10 minuten
Hoe maak je het
Prak de banaan in een schaaltje, hoe rijper de banaan hoe zoeter je gerecht. Kluts er een eitje bij en roer goed door elkaar. Zet een pan op het vuur en verwarm een beetje kokosolie of olijfolie. Giet er 1 of 2 hoopjes beslag in en laat op een laag vuur gaar worden. ( hij breekt nogal snel vandaar dat kleine pannenkoekjes vaak makkelijker zijn).
Keer om en bak de andere kant. Maak ondertussen het fruit schoon.
Serveer de pannenkoek direct en garneer met vers fruit.
Voedingswaarde
Voor de pannenkoek excluslief het fruit.
219 Calorieën
17 Koolhydraten
9,1 Eiwitten
12,4 Vetten
1,2 Vezels
Ga jij ook aan de slag laat me weten wat je ervan vindt! Of heb je een heerlijk recept wat ik echt moet weten? Laat het dan weten in een reactie!
Smakelijk!
(Bron: In love with health)